Morgana van der Linde

Upgrade deals

Upgrade je slaapcomfort met onze Upgrade Deals

Met de juiste ondersteuning vanuit jouw bed kom je al een heel eind als het gaat om goed en gezond slapen. Maar om echt optimaal van je nachtrust te kunnen genieten, is het ook belangrijk om na te denken over je dekbed. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de kwaliteit van je eigen nachtrust te meten.

Upgrade deals voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

bij Morgana van der Linde in Waddinxveen

Jouw ideale dekbed moet passen bij jouw comforteisen en het complete bed. Een niet passend dekbed kan namelijk de optimale werking van je matras of hoofdkussen tegen gaan. Bovendien is het goed om een zowel een zomer- als een winterdekbed te hebben. 

Profiteer nu van 15% korting op ons hele assortiment dekbedden!

Haal alles uit je nachtrust

Weten of je goed slaapt? Je meet het met de Ergosleep®-tracker! Wanneer je goed slaapt, herstelt jouw lichaam zich van alle activiteiten van die dag. Het zorgt ervoor dat je de volgende dag fit en vitaal wakker wordt.

De Ergosleep®-tracker meet o.a. jouw hartslag, ademhalingsfrequentie, draaibewegingen, slaapcyclus, de temperatuur van de slaapkamer en vertaalt deze gegevens naar een slaapscore en geeft je vervolgens advies om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Overige acties

geldig t/m 17 december 2023

Slaaptestweken regio Gouda Waddinxveen