Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van der Linde voor wonen en slapen

Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis

Afspraak maken

Vandyck dekbedovertrekken kun je kopen bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Vandyck bedtextiel is mode op je bed. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck. Van der Linde voor wonen en slapen heeft Vandyck in de collectie. Kom gerust bij ons langs in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Van Dyck overtreksets

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Kussens van Vandyck

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.

Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda, voor al jouw Vandyck:

- Overtreksets
- Dekbedden
- Kussens
- Hoeslakens
- Badgoed
- Accessoires

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook