Ontvang persoonlijk advies bij Morgana van der Linde in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Jouw persoonlijke oplossing vind je bij Morgana van der Linde

Een goed bed laat je 's nachts herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit.

Bij Morgana van der Linde, slaapexpert in Waddinxveen, gaan wij op zoek naar jouw unieke, persoonlijke slaapoplossing. Na de slaaptest en een grondige inventarisatie van je slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we samen op zoek naar het voor jou passende slaapsysteem.

Bij Morgana van der Linde in Waddinxveen staan ondersteuning en comfort centraal

Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die jouw lichaam nodig heeft. Het Slaap DNA wordt digitaal opgemeten en je voelt direct het verschil tussen een bed gebouwd op jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zal je lichaam 's nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.

Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor een gezonde nachtrust, wil je natuurlijk ook comfortabel liggen in je nieuwe bed. Wij testen daarom verschillende matrastypes met je. Daarnaast kun je al dan niet kiezen voor elektrische verstelbaarheid

Bij Morgana van der Linde houden we rekening met je investering

Uiteraard is een persoonlijke oplossing alleen persoonlijk als deze binnen je budget valt. Een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat je iedere dag doet. Bij Morgana van der Linde in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop staan deskundige slaapadviseurs voor je klaar. Ze laten je op een transparante manier zien wat de mogelijkheden zijn.

Als je aan de hand van deze stappen een compleet slaapsysteem samenstelt, dan geven wij er ook nog 365 dagen lang een slaapgarantie op. Want een nieuw bed, daar wil je niet van wakker liggen.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook