Houten vloeren bij Van der Linde voor wonen en slapen

Houten vloeren bij Van der Linde voor wonen en slapen

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Uitgebreid assortiment

Een houten vloer is een vloer met karakter. Ga je voor de warmte van een donkere houten vloer of voor de moderne looks van een lichte? Wat het ook wordt, jouw houten vloer is uniek. Omdat hout een natuurproduct is én omdat je bij Van der Linde voor wonen en slapen zelf onder meer de houtsoort, kleur, nerfgrootte en matheid van de vloer bepaalt. Behandel je de vloer op de juiste manier, dan gaat die lekker lang mee. Onze experts geven je een uitgebreid onderhoudsadvies. Jouw vloer is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om de vloer zelf, het leggen van de vloer of om het onderhoud.

De voordelen van een houten vloer:
✔ Natuurproduct
✔ Uniek karakter
✔ Duurzaam
✔ Gemakkelijk te onderhouden
✔ Herstelbaar na schade​​​​​​

Houten vloer laten leggen

Heb je een mooie houten vloer op het oog? Wij zorgen ervoor dat die ook vakkundig gelegd wordt. De vakmensen van Van der Linde voor wonen en slapen leggen veel houten vloeren en weten precies waar ze op moeten letten. Een zwevende of verlijmde vloer? In de lengte of in de breedte gelegd? Een visgraat houten vloer? Bij de aanschaf van de vloer leg je al de basis voor het prachtige eindresultaat. Kies je voor een zwevende vloer, dan beginnen we met een ondervloer en daarbovenop een isolerende laag. Bij de vaste, verlijmde vloer bevestigen we de vloer rechtstreeks op de voorgestreken basisvloer. Met bijpassende plinten maken we jouw vloer vervolgens helemaal af.

Van der Linde voor wonen en slapen heeft de uitgebreide collectie Boen parket voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Boen parketvloeren zijn over de hele wereld te vinden in de meest uiteenlopende interieurdesigns. Ze tonen persoonlijkheid en maken van iedere woning een thuis voor vrienden en familie.

Boen biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met klikverbinding, met een brede range aan producten. Er zijn wel 600 varianten!

Maar hoe veelzijdig en verschillend de stijlen ook zijn, het meest duidelijke Boen kenmerk is echt altijd en overal voelbaar: de uitstekende kwaliteit.

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen.

Houten vloer kopen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.