Maak een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen

We maken graag tijd voor je vrij om je advies op maat te geven over gordijnen, vloeren, binnenzonwering en meer voor het inrichten van je huis

Of wil je meer informatie over één van onze producten? Maak dan gerust een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven je graag advies bij jouw woonwensen. Natuurlijk mag je ook zonder afspraak bij ons binnen lopen. 

Maak gratis een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Ook in deze tijd staan we voor je klaar. Wij bieden de mogelijkheid om je te voorzien van inspiratie en advies. Ook kun je een bezoek aan huis of in onze winkel inplannen. Via onderstaande buttons maak je een keuze en kun je eenvoudig en snel een afspraak bij ons inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt. Je ontvangt een bevestiging via de mail van ons. We helpen je graag  met een persoonlijk interieuradvies afgestemd op jouw woonwensen!

Mocht je gewenste tijdstip niet meer beschikbaar zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Er is vaak meer mogelijk als de digitale agenda aangeeft.