Interfloor; de hoofdrol in jouw interieur

De hoofdrol in jouw interieur vind je bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Jouw vloer is allesbepalend in je interieur.
Daarom staat de volledige aandacht van Interfloor in het teken van kwaliteit en trends op het gebied van wonen. Al sinds 1828 is Interfloor toonaangevend leverancier van hoogwaardig tapijt en vinyl en dagelijks worden er honderden meters vloerbedekking geleverd. Met alle trends van nu op voorraad, zit jouw droomvloer daar sowieso tussen.

Voordelen van kamerbreed tapijt

Tapijt staat voor warmte, comfort en veiligheid. Ideaal wanneer je je vloer een eigentijdse huiselijke of zakelijke uitstraling wilt geven.

Interfloor tapijt gaat jarenlang onbekommerd mee. Of je nu op zoek bent naar effen tapijt of een kleurrijk dessin, bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen kan iedereen in de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop slagen.

Woon je in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop,

dan kom je naar Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen voor Interfloor tapijt.

Net als wij stelt ook Interfloor hoge eisen aan tapijt met betrekking tot comfort, veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. 

Of je nu iets zoekt voor de slaapkamer, de veelbelopen trap of voor op kantoor, met tapijt uit onze collectie slaag je altijd.

Ontdek alle opties en luxe van tapijt in onze uitgebreide collecties.

Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen is dé specialist op het gebied van harde en zachte vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters en wandbekleding. Wij kijken graag samen in onze showroom naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook