Van der Linde voor wonen en slapen is dé specialist in zonwering in Waddinxveen

Afspraak maken

Zonwering voor binnen of buiten? Van der Linde voor wonen en slapen heeft de meest uitgebreide collectie in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Kwaliteitsproducten op maat gemaakt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ben je op zoek naar (houten) jaloezieën, shutters, plissé, vouw- of rolgordijnen, of kies je toch voor screens, rolluiken of een terrasscherm? Van der Linde voor wonen en slapen is specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Fraaie binnenzonwering op maat gemaakt in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Er zijn meerdere manieren om de zon uit je huis te weren. Kies je voor binnenzonwering dan kies je voor zonwering en raamdecoratie in één. Zo kan je met jaloezieën de zon en lichtinval prima regelen en hebben Dupli, Duette®- en Plissé Shades een grote isolatie waarde.

Van der Linde voor wonen en slapen is grootste Luxaflex® dealer in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop, heeft een uitgebreide huiscollectie, en is dealer van Verosol, Velux en Copa.
 

Van der Linde voor wonen en slapen óók voor buitenzonwering

Ook voor de keuze van een functionele buitenzonwering in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop ga je naar Van der Linde voor wonen en slapen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment terrasschermen, screens, uitvalschermen en markiezen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van zonneschermdoeken.
 

Rolluiken in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Rolluiken zijn zonwerend, inbraakvertragend, geluidwerend en zijn goed isolerend. Een rolluik van Van der Linde voor wonen en slapen geeft dan ook lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Zo heb je het hele jaar door een betere controle over je binnenklimaat.

Rolluiken zijn er in vele kleuren en variaties. Door de nieuwste technieken en materialen zijn rolluiken een stuk kleiner en fraaier geworden.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook