Morgana

Morgana is specialist in goed en gezond slapen voor de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Afspraak maken

Van der Linde voor wonen en slapen en Morgana; partners met passie voor slapen voor de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

De doelstelling van de samenwerking is om iedereen fit en uitgerust wakker te laten worden. Hiervoor wordt onder andere samengewerkt met onderzoeksinstellingen en productiepartner Ergosleep®. Daarnaast heeft Morgana een compleet assortiment slaapartikelen. Allemaal A kwaliteit maar te koop onder de gunstige private label voorwaarden.

Morgana; leverancier, winkelformule en specialist in goed en gezond slapen voor de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Morgana heeft als doel om iedereen fit en uitgerust wakker te laten worden. Iedereen heeft een unieke combinatie van lichaamsgewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust is het dan ook belangrijk dat je een bed hebt dat goed bij je past.

De slaaptest van Morgana biedt uitkomst. In de slaaptestcabine meten we je lichaamsprofiel in real-time op. Hierdoor voel je direct welk verschil een bed op maat kan betekenen.

Nieuwsgierig?

Kom gerust eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen voor een gratis slaaptest, en ervaar binnen 8 minuten wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Morgana is opgericht door familiebedrijven vergelijkbaar met Van der Linde voor wonen en slapen

Morgana is opgericht in 1986 door vijf familiebedrijven met gezamenlijk honderden jaren ervaring in de beddenbranche. Zij zagen de opkomst van verschillende grote bedrijven, die het echte persoonlijke slaapadvies en de belangen van de klant uit het oog verloren. Daarom vonden zij het belangrijk om samen een toekomst voor de opgebouwde kennis en kunde en de persoonlijke manier van werken veilig te stellen.

Veel van deze familie bedrijven zijn tot op de dag van vandaag aangesloten bij Morgana en dragen, net als Van der Linde voor wonen en slapen, een koninklijk predicaat, omdat ze meer dan 100 jaar ervaring hebben.

De gezamenlijke kennis is sinds 2008 uitgebreid door middel van een driehoeksverhouding met onderzoeksinstellingen en productiepartner Ergosleep. Zo blijft Morgana in staat steeds persoonlijkere en innovatievere producten te ontwikkelen, die ook internationaal onderscheiden zijn.

Morgana heeft een totaaloplossing voor alle slaapkamers in de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Goed en gezond slapen volgens je eigen persoonlijke slaap-dna staat op 1, maar Morgana biedt nog veel meer.

Morgana heeft een compleet assortiment bodems, matrassen, boxsprings, dekbedden, kussens en bedtextiel. Allemaal van absolute A kwaliteit maar wel voor de gunstige private label voorwaarden.

Kom eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen. Onze deskundige adviseurs vertellen je er graag alles over.