Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Laten we ons even voorstellen

Henk van der Linde is als 5e generatie het kloppend hart van het bloeiende familiebedrijf Van der Linde voor wonen en slapen. We zijn specialist in woninginrichting en slaapcomfort, en zijn toonaangevend in de ruime regio Waddinxveen en Gouda.

Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde. Mede dankzij deze speerpunten mogen wij ons sinds 2014 bij koninklijke beschikking Hofleverancier noemen, en daar zijn wij erg trots op.

Van der Linde voor wonen en slapen ontzorgt en verzorgt uw totale interieur

In onze showroom in Waddinxveen vindt u alles om uw woning mooi, sfeervol en functioneel in te richten. Samen met ons team van adviseurs, maatnemers en eigen stoffeerders verzorgen wij al uw woonwensen.

Wij leveren nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. Daarnaast hebben wij alle benodigde accessoires en behang.

Alles onder één dak bij Van der Linde voor wonen en slapen

Samen met Morgana heeft Van der Linde voor wonen en slapen ook alles voor uw slaapkamer. In onze 1700m2 grote showroom in Waddinxveen vindt u de meest uitgebreide collectie op het gebied van slaapkamers, linnenkasten, ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, kasten op maat, dekbedden, kussens en bedtextiel.

Onze nieuwste aanwinst is de speciaal ontwikkelde meetcabine waarin u zelf in 8 minuten ervaart wat slapen op maat voor u betekent.

 

Neem contact op met Van der Linde voor wonen en slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!