Forbo

Deze vloeren van Forbo maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Advies over Forbo

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren van Forbo kun je kopen bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Van der Linde voor wonen en slapen verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een vloerbedekking van goede kwaliteit die bij jouw wensen past in Waddinxveen

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloerbedekkingen gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloerbedekking milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen.

Milieuvriendelijke vloer van Marmoleum bij Van der Linde voor wonen en slapen

In Waddinxveen wordt Marmoleum verkocht door Van der Linde voor wonen en slapen. Marmoleum is een soort linoleum. Deze vloerbedekking kun je wel een 'groene' vloer noemen. Het is voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars.

Vloerbedekking Marmoleum kan goed tegen een stootje. Het heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energie, meer energie dan dat het productieproces kostte.

Marmoleum is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Er is altijd een vloerbedekking die bij jou past.

Voordelen van Marmoleum op een rijtje:

  • Mileuvriendelijk
  • Sterk
  • Lange levensduur
  • Veel mogelijkheden qua uiterlijk

Kom eens binnen bij Van der Linde voor wonen en slapen om een kijkje te nemen.

Koop je vloerbedekking Allura bij Van der Linde voor wonen en slapen met 15 jaar garantie

Allura is ook een merk van Forbo. Van der Linde voor wonen en slapen heeft dit ook in zijn zaak. Allura is vloerbedekking van PVC-stroken, gelegd in een vissengraat.

Vloerbedekking Allura geeft je vloer een authentieke uitstraling. Er is keuze uit dertig dessins op het gebied van hout en steen.

De voordelen van Allura vloerbedekking:

  • robuuste en doorleefde uitstraling
  • lijkt net echt hout of steen
  • 15 jaar garantie
  • keuze uit dertig dessins

Kom kijken naar Allura bij Van der Linde voor wonen en slapen.