Raamdecoratie kopen? Kom naar Van der Linde voor wonen en slapen!

Van der Linde voor wonen en slapen zorgt voor frisse lucht zonder insecten in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Gek op frisse lucht, maar word je gek van muggen en ander ongedierte? Met het uitgebreide assortiment horren kan Van der Linde voor wonen en slapen voor iedere raam of deur in de regio Waddinxveen een hor op maat leveren.

Plissé hordeur op maat in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Er zijn verschillende soorten hordeuren, maar de meest gebruikte is toch wel de plissé hordeur. Hierbij vouwt het gaas zich op als je de deur open doet. Deze deur is verkrijgbaar in vele kleuren, en wordt op maat gemaakt. Naast de bij velen bekende plissé hordeuren Allure en Plisséfit is er nu ook de slankere en elegantere plissé hordeur Volare. Van der Linde voor wonen en slapen heeft dan ook voor nagenoeg iedere deur in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop een mooie en passende plissé hordeur.

Van der Linde voor wonen en slapen heeft altijd een passende hordeur voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Naaste de veelgebruikte plissé hordeuren worden ook de verschillende types rolhordeuren, vaste hordeuren en schuifhordeuren op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar in vele variaties, kleuren en uitvoeringen. Voor de meest uitgebreide collectie in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop ben je van harte welkom bij Van der Linde voor wonen en slapen. Wij zien je graag in onze showroom in Waddinxveen, de koffie staat klaar.

 

 

Ramen open zonder ongedierte in huis in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Ook voor alle ramen heeft Van der Linde voor wonen en slapen de juiste oplossing. De meest gebruikte oplossing is de rolhor. Hierbij kan je de hor desgewenst oprollen waarbij het gaas in een cassette verdwijnt. Dit systeem is ook toepasbaar voor schuine ramen en dakramen van bijvoorbeeld Velux en Fakro. Rolhorren zijn leverbaar in vele variaties, kleuren en uitvoeringen. Van der Linde voor wonen en slapen heeft rolhorren van de merken Luxaflex, Unilux en Velux, en is daarmee de grootste dealer in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Ook voor andere ramen heeft Van der Linde voor wonen en slapen de beste hor oplossingen

Er zijn ook ramen waar de rolhor niet handig of zelfs niet toepasbaar is. Gelukkig hebben wij ook daar prima oplossingen voor.

Zo hebben wij ook een collectie vaste horren en inzethorren. Deze horren hebben een geringe inbouwdiepte en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn te plaatsen zonder te boren of te schroeven. Ideaal voor draai-kiepramen of voor ramen met een geringe kozijndiepte.

Kom eens langs in onze showroom in Waddinxveen en informeer naar de mogelijkheden.

Flexibele alternatieven in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Niet boren of schroeven maar toch makkelijk bedienbaar? Van der Linde voor wonen en slapen heeft ook inzetrolhorren. Zo combineer je het gemak van inzethorren met het gemak van een rolhor. Inzet rolhorren zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Ook zijn er plissé raamhorren. De overbekende plissé hor maar dan voor in je raam. Deze hor is leverbaar als inklem unit en als voorzet unit.

Je ziet het, ook voor horren ga je naar Van der Linde voor wonen en slapen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

De grote merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook