Jouw ledikant vind je bij Morgana van der Linde in Waddinxveen

Op zoek naar een nieuw ledikant? Bij Morgana van der Linde hebben ze de grootste keus van de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton. Laat je in onze showroom in Waddinxveen inspireren door compleet ingerichte stijlkamers. Een goed bed moet niet alleen de juiste ondersteuning geven maar moet esthetisch ook tot de verbeelding spreken.

Welk ledikant kies jij? Kom naar Morgana van der Linde voor het juiste advies.

Morgana van der Linde in Waddinxveen heeft een grote keus in 'houten' en gestoffeerde ledikanten. De 'houten' ledikanten zijn in vele kleuren en looks leverbaar.

Gestoffeerde ledikanten hebben de look van een boxspring. De ledikanten zijn in elke gewenste kleur leverbaar. Een leatherlook is ook verkrijgbaar bij gestoffeerde ledikanten voor een strak en modern uiterlijk. Elk gestoffeerd ledikant kan met verschillende hoofdborden uitgerust worden.

Ben je op zoek naar een uitrolbaar ledikant? Kom naar Morgana van der Linde in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Uitrolbare ledikanten zijn gemaakt op comforthoogte wat zorgt voor een gemakkelijke in- en uitstap. Morgana van der Linde levert uitrolbare ledikanten in veel verschillende kleuren.

Uitrolbare ledikanten kunnen gecombineerd worden met bijpassende nachtkasten, commodes en kasten. Voor het maximale comfort kan je een uitrolbaar ledikant combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.

Wil je graag een gelakt ledikant? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres

Wil je een strak modern ledikant in hoogglans kleur of juist een matte kleur? Dit kan met een gelakt ledikant. Gelakte ledikanten zijn leverbaar in zeer veel verschillende kleuren en varianten.

Morgana van der Linde heeft een uitgebreid aanbod ledikanten. Wij nodigen dan ook graag iedereen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop uit om onze showroom in Waddinxveen te bezoeken.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook