Van der Linde voor wonen en slapen is dé specialist in zonwering in Waddinxveen

Afspraak maken

Op zoek naar stijlvolle binnenzonwering? Van der Linde voor wonen en slapen heeft de meest uitgebreide collectie binnenzonwering in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Fraaie kwaliteitsproducten van de grootste merken, allemaal op maat gemaakt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ben je op zoek naar plissé, vouw- of rolgordijnen, stijlvolle Silhouette®-, Duette® shades, of kies je toch voor (houten) jaloeziën of shutters? Van der Linde voor wonen en slapen is specialist in binnenzonwering voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Plissé- en Duette® shades, warme en stijlvolle binnenzonwering in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Plissé- en Duette® shades zijn, net als dupligordijnen, mooie en praktische binnenzonweringen verkrijgbaar in een enorme keus aan fraaie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen.

Plissé gordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met bijzondere vormen.

Dupligordijnen en Duette® shades zorgen door hun unieke honingraadstructuur voor een goede akoestiek en extra isolatie.

Kom eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen, je vindt er de grootste collectie binnenzonwering van de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Van der Linde voor wonen en slapen heeft de grootste collectie rollende binnenzonwering van de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Of je nu op zoek bent naar effectieve rolgordijnen, stijlvolle Silhouette® shades of je privacy wilt bepalen met de Twist® shades of de duo rolgordijnen, je vindt het allemaal bij Van der Linde voor wonen en slapen.

In onze showroom in Waddinxveen vind je de meest uitgebreide collectie van de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop. Kom eens langs, onze deskundige adviseurs vertellen je er graag alles over. Daarnaast kunnen we ook alle producten in het groot laten zien in onze Luxaflex® Gallery shop.

Bepaal je eigen lichtinval en sfeer met aluminium, houten of verticale jaloezieën van Van der Linde voor wonen en slapen

Jaloezieën zorgen voor mooie lichtinval en een fijne sfeer in huis. Of dit nu aluminium, houten, verticale of vlinderjaloeziën zijn, je kan onbeperkt spelen met licht en sfeer in je woning.

Van der Linde voor wonen en slapen heeft een ongekend grote collectie jaloezieën. Wij maken meten alles gratis op en maken alles op maat in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Ook voor shutters in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop ga je naar Van der Linde voor wonen en slapen

Je kent ze vast wel, shutters. Van die karakteristieke luiken met lamellen die je kan kantelen. Deze op louvre-luiken lijkende binnenzonwering is duurzaam, isolerend en makkelijk in onderhoud.

Van der Linde voor wonen en slapen heeft een uitgebreide collectie shutters in vele kleuren en maten. Wij meten alles nauwkeurig bij je op en onze eigen monteurs plaatsen de shutters vakkundig in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop. Kom eens langs. In onze showroom in Waddinxveen hebben wij meerdere voorbeelden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje fris vertellen onze deskundige adviseurs je er graag alles over.

Van der Linde voor wonen en slapen levert ook je elektrische binnenzonwering op maat in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan!

Naast de bekende afstandsbediening is het tegenwoordig ook mogelijk om je binnenzonwering met je telefoon, tablet of zelfs je stem te bedienen. Bepaal met een app op je telefoon precies jouw gewenste lichtinval of beter nog, zeg het gewoon. Jij kan d.m.v. een stemopdracht op ieder moment de door jou gewenste sfeer creëren. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat 's ochtends de raamdecoratie op een bepaald tijdstip open gaat: tijd om op te staan!

Van der Linde voor wonen en slapen levert elektrische raamdecoratie in de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop. Kom eens langs, wij vertellen je er graag alles over.
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook