Van der Linde voor wonen en slapen is dé specialist in zonwering in Waddinxveen

Afspraak maken

Van de zomer het hoofd koel houden in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop? Van der Linde voor wonen en slapen heeft een uitgebreid assortiment buitenzonwering die op maat wordt gemaakt

Toe aan een beter binnenklimaat in de zomer? Van der Linde voor wonen en slapen biedt een grote keuze aan buitenzonwering voor een goede regeling van zon en warmte. Zo zorgen wij voor meer woongenot in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.

Terrasschermen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden en familie. De fraaie en functionele terrasschermen van Van der Linde voor wonen en slapen geven je alle ruimte om buiten te leven en te genieten. Door de hoogwaardige knikarmen is een vrije doorloop altijd gegarandeerd. Knikarmschermen zijn dus dé ideale zonwering voor boven je terras en openslaande deuren.

Van der Linde voor wonen en slapen levert terrasschermen op maat in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop. Kom eens langs in onze showroom in Waddinxveen.

We vertellen je er graag alles over.
 

Van der Linde voor wonen en slapen óók voor screens

Een screen is een vlakhangend zonfilter. De zon en warmte komen nauwelijks naar binnen, maar je kijkt nog wel naar buiten. Ben je op zoek naar een screen, en woon je in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop, dan ben je bij Van der Linde voor wonen en slapen op het juiste adres. Wij leveren screens in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen.

Wij meten alles voor je op, en als de screen op maat gemaakt is komen onze eigen monteurs ze bij je plaatsen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, en dat allemaal voor een scherpe prijs.

Praktische uitvalschermen vind je bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen

Uitvalschermen zijn zeer geschikt voor elk type raam waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Uitvalschermen houden ook de laagstaande zon buiten.

Doordat het scherm kan worden voorzien van verschillende soorten armen is het geschikt voor zeer uiteenlopende situaties en ramen. Hierbij kunt u denken aan een slaapkamerraam op de eerste etage, een balkon, het raam op de zesde etage van een kantoor of gewoon in de voortuin. Woon je in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop, kom dan vooral eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen. Wij vertellen je er graag alles over.
 

Van der Linde voor wonen en slapen levert ook fraaie markiezen

Markiezen kenmerken zich door de rustieke uitstraling. Een voordeel van markiezen t.o.v. uitvalschermen is dat markiezen ook de zon aan de zijkanten van uw raam weren.

Wij leveren niet alleen markiezen bij woonhuizen, maar ook bij bedrijven in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop. Dat is vanwege de uitstraling, maar ook omdat markiezen fraai beletterd kunnen worden. Zo is van grote afstand al zichtbaar welk bedrijf of winkel zich achter de etalageruit bevindt.
 

Gebruiksgemak over de hele wereld? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop regelt het voor je

De TaHoma® switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

✔ Bedien je slimme apparaten via de nieuwe app in je smartphone
✔ Simuleer aanwezigheid in huis door geautomatiseerde verlichting
✔ Creëer scènes die automatisch worden geactiveerd door verschillende accessoires
✔ Start persoonlijke en creatieve scènes met behulp van sensoren

TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer, het hele jaar door.

TaHoma® switch is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat de gebruikerservaring verbetert met spraakbesturing. Verder is hij eenvoudig overal in je huis te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi netwerk.

Informeer bij Van der Linde voor wonen en slapen naar de ongekende mogelijkheden en het bijbehorende gebruiksgemak.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook