Van der Linde voor wonen en slapen is dé specialist in zonwering in Waddinxveen

Afspraak maken

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop?

Rolluiken zijn een ideale oplossing om je woon- of bedrijfsomgeving veiliger en comfortabeler te maken. Kom eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen, en laat je adviseren over de mogelijkheden van rolluiken.

Van der Linde voor wonen en slapen zorgt voor meer veiligheid en comfort in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing voor de verbetering van je woonomgeving.

Robuuste fabricage garandeert een hoogwaardige kwaliteit en biedt blijvende voordelen. Onze rolluiken zijn o.a. inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren warmte- en koelteverlies. Hierdoor heb je het hele jaar door controle over uw binnenklimaat.

Veiligheid voor alles, ook bij Van der Linde voor wonen en slapen

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de woninginbraken wordt gepleegd door zogenaamde ‘gelegenheidsinbrekers’. Dit zijn geen professionals, maar personen die incidenteel hun slag slaan bij een gemakkelijke prooi.

Huizen met inbraakvertragende voorzieningen zoals rolluiken worden al snel overgeslagen door de gelegenheidsinbreker. Dit omdat de drempel tot een succesvolle inbraak hier een stuk hoger ligt.

Een inbraak is natuurlijk nooit uit te sluiten, maar waarom zou je het inbrekers gemakkelijk maken?

Rolluiken zijn goed voor het klimaat en je portemonnee

Isolatie is misschien wel de meest over het hoofd geziene functie van rolluiken.

Een rolluik in gesloten stand isoleert de achterliggende ruimte(s) van de weersomstandigheden. Zowel in de zomer, als in de winter heeft dit een positief effect op het binnenklimaat, de onderhoudskosten en de energierekening.

In de zomer kan de energieslurpende airco een standje lager, en in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëer je een luchtbuffer die het warmte en koelteverlies vermindert tot wel 45%.

Kom gerust eens langs, wij helpen je graag verder.
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook