Parketvloeren bij Van der Linde voor wonen en slapen

Parketvloeren bij Van der Linde voor wonen en slapen

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Uitgebreid assortiment

Lamelparket is opgebouwd uit meerdere lagen. De toplaag van hardhout vormt samen met de onderlagen van hoogwaardig multiplex een sterke combinatie. En ook al bestaat lamelparket dan niet volledig uit echt hout, net als een massief houten vloer heeft het een karakteristieke uitstraling en is het een duurzame oplossing voor in jouw huis. Door de constructie en de klikverbinding kun je lamelparket trouwens perfect zwevend installeren.

De voordelen van lamelparket:
✔ Natuurproduct
✔ Uniek karakter
✔ Duurzaam
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Minimale werking​​​​​

Parketvloeren in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Van der Linde voor wonen en slapen heeft een uitgebreide collectie lamelparket. We nemen uitgebreid de tijd voor je in onze showroom. Zodat je bij ons ook de lamelparketvloer vindt, die het beste bij je past. En waar je heel lang plezier van gaat beleven. Verder adviseren we je bijvoorbeeld ook over het gebruik en het onderhoud van je vloer.

Lamelparket laten leggen

Handgeschraapt, geborsteld, gerookt of gebeitst? Lamelparket is er in verschillende uitvoeringen. In verschillende houtsoorten, kleuren en dessins. Zo hebben we onder meer eiken lamelparket, waarmee je het knusse van origineel eiken in huis haalt. Jouw lamelparket kan trouwens ook op verschillende manieren gelegd worden door ons. Ga jij voor een plankenpatroon of visgraat motief? Wij leggen het voor je. En ook voor een specifiek patroon of bijvoorbeeld een combinatie met trendy Marokkaanse cementtegels draaien onze parketleggers hun hand niet om. Hoe jouw lamelparket er ook uit komt te zien, met onze prachtige plinten maken we de vloer helemaal af.      

Van der Linde voor wonen en slapen heeft de uitgebreide collectie Boen parket voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Boen parketvloeren zijn over de hele wereld te vinden in de meest uiteenlopende interieurdesigns. Ze tonen persoonlijkheid en maken van iedere woning een thuis voor vrienden en familie.

Boen biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met klikverbinding, met een brede range aan producten. Er zijn wel 600 varianten!

Maar hoe veelzijdig en verschillend de stijlen ook zijn, het meest duidelijke Boen kenmerk is echt altijd en overal voelbaar: de uitstekende kwaliteit.

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen.

Parketvloeren kopen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.