Henk van den Broek

Eiken slaapkamers van Meubelfabriek Henk van den Broek

Advies over Henk van den Broek

Eiken slaapkamers van Meubelfabriek Henk van den Broek vind je bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Wie dacht dat er in deze tijd geen eiken slaapkamers meer verkrijgbaar zijn heeft het mis. Meubelfabriek Henk van den Broek is er zelfs in gespecialiseerd. Kom eens langs in Waddinxveen, we vertellen je er graag alles over.

 

Meubelfabriek Henk van den Broek; specialist in eiken slaapkamers. Ook voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Meubelfabriek Henk van den Broek is een familiebedrijf en sinds 1984 actief in de meubelhandel en gespecialiseerd in het produceren van eiken slaapkamers. Met een hedendaagse visie, op een ambachtelijke en eerlijke manier, maken ze van een mooi stuk eiken een echt kwaliteitsproduct. Net als Van der Linde voor wonen en slapen achten ze kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid als belangrijke kernwaarden.

Henk van den Broek kiest ervoor om alleen hout te verwerken dat een PEFC of FSC keurmerk draagt. Ze garanderen dat hun materialen de beste zijn voor mens en milieu. Voor Van der Linde voor wonen en slapen is deze meubelfabriek dan ook een zeer gewaardeerde partner.

Vakmanschap bij Van der Linde voor wonen en slapen

Henk van den Broek garandeert een 100% Nederlands fabrieksproduct dat door echte vakmensen wordt gemaakt. Ook voor een stukje maatwerk draaien ze hun handen niet om.

Ze bieden een uitgebreide collectie aan ledikanten, linnenkasten en bijmeubelen. Veel ledikanten zijn leverbaar in éénpersoon en tweepersoons uitvoering.

Daarnaast hebben ze veel ledikanten die deelbaar zijn, en die je dus makkelijk uit elkaar kunt rijden. Dat betekent dat je makkelijker onder je bed kan stofzuigen en eenvoudiger je bed kan opmaken.

Van der Linde voor wonen en slapen is dealer voor de ruime regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop.