Bedtextiel kopen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop - Morgana van der Linde

Afspraak maken

Op zoek naar een dekbedovertrek, hoeslaken of ander bedtextiel? Morgana van der Linde heeft de grootste collectie van de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Je bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer. De keuze voor je dekbedovertrek en ander bedtextiel ademt wie jij bent. Daarnaast is de kwaliteit van het bedtextiel van belang. Kom eens langs bij Morgana van der Linde om een kijkje te nemen tussen ons mooie linnengoed.

Bepaal het uiterlijk van je bed met bedtextiel van Morgana van der Linde in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Bedtextiel is bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Immers, het bed neemt in je slaapkamer een centrale plaats in en op dat bed ligt het bedtextiel.

Er is zoveel keuze dat je je dekbedovertrek en kussenslopen perfect kunt afstemmen op de sfeer van de slaapkamer. Klassiek, modern, landelijk of romantisch; we hebben het allemaal bij Morgana van der Linde.

Daarnaast vind je bij ons een uitgebreid assortiment hoeslakens, spreien, moltons en losse sierkussens.

Morgana van der Linde heeft bedtextiel in alle soorten, maten en kleuren voor de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop

Een hoeslaken is een laken dat d.m.v. elastiek stevig om het matras getrokken kan worden en 's nachts niet losgewoeld wordt. Bij Morgana van der Linde hebben we hoeslakens in diverse kwaliteiten en heel veel kleuren. Dus of je nu een hoeslaken zoekt van badstof, velours, flanel, jersey, satijn of glad katoen, wij hebben het allemaal. Zowel voor gewone als topdek matrassen. Zo kan jouw persoonlijke wens nagenoeg altijd vervult worden.

Ook voor beschermend bedtextiel ga je naar Morgana van der Linde

Naast alle zichtbare bedtextiel heeft Morgana van der Linde ook een breed assortiment aan beschermend bedtextiel. Denk hierbij o.a. aan moltons en matrasbeschermers.

Een matrasbeschermer wordt gebruikt tussen het matras en de bedbodem. Hierdoor wordt het matras beschermt tegen slijtage ten gevolge van wrijving met de bedbodem. De matrasbeschermer is vocht en lucht doorlatend en heeft en heeft een anti-slip werking.

Een molton gaat over het matras (onder het hoeslaken) en beschermt het matras tegen transpiratievocht. Wij hebben moltons in veel verschillende kwaliteiten. Zo hebben we een molton die een constant ventilerende laag op ieder matras en kussen geeft. Zo kan transpiratievocht uitstekend verdampen en zullen kussens en matrassen minder broeierig aanvoelen.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook